Huvimaja, paviljonki, lasiterassi vai jotakin hieman ylellisempää?

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
ELÄMYSTILA, TAMMIKAMPUS SEINÄJOKI (en)

ELÄMYSTILA, TAMMIKAMPUS SEINÄJOKI

“Lasipaviljonki oli valmis asennuskokonaisuus ja muotoilultaan sopivan pelkistetty arvorakennuksen puistoalueelle. 
Erinomaista on myös, että sähköistys on integroitu paviljongin runkoon.”

.


Suunnittelupäällikkö, arkkitehti SAFA

Lucia-Lasipaviljongin asentaminen on vaivatonta. Toimitamme paviljongin koottuna ja käyttövalmiina Iisalmen tehtaaltamme, ja se asennetaan yksinkertaisten perustusten päälle muutamassa tunnissa.  Aina tarpeeseesi räätälöity!  Lasipaviljongista on saatavilla kolme vakiokokoa, n. 10 m2, n. 13 m2 ja 20 m2, lisäksi se on mahdollista toteuttaa juuri tarpeesi mukaan mitoitettuna. Rungon ja lasituksen sävy, lattiamateriaali sekä lisävarusteet – muun muassa valaistus, hyönteissuojat, lämmittimet ja äänentoisto, ovat kaikki valittavissasi.

.


Lasipaviljonki sijoittuu Seinäjoen Tammikampukselle suojeltuun puistomiljööseen, jossa se toimii ulko-opetustilana.

Kuva kuvituskuva.


.

Rajattomat mahdollisuudet

Puutarhan sydämeen, kaupungin sykkeeseen tai tuulen pieksemille rantakallioille – kestävä rakenne ja joka suuntaan avautuvat liukuoviseinät tuovat lasipaviljongin osaksi erilaisia ympäristöjä.

Lucia-lasipaviljonki on suunniteltu skandinaavisiin olosuhteisiin ja kestämään talven lumikuorman. Se voidaan myös siirtää uuteen paikkaan koottuna.

Lasipaviljongin asentaminen on vaivatonta. Toimitamme paviljongin koottuna ja käyttövalmiina Iisalmen tehtaaltamme,
ja se asennetaan yksinkertaisten perustusten päälle muutamassa tunnissa.Lasipaviljongista on saatavilla kolme vakiokokoa,
n. 10 m2, n. 13 m2 ja 20 m2, lisäksi se on mahdollista toteuttaa juuri tarpeesi mukaan mitoitettuna. Rungon ja lasituksen sävy, lattiamateriaali sekä lisävarusteet – muun muassa valaistus, hyönteissuojat, lämmittimet ja äänentoisto, ovat kaikki valittavissasi.

Lataa esite Lucia-Lasipaviljonki® »

Kyllä! Haluan tarjouksen tai lisätietoja

Varaa omasi

Tilaa omasi tai kysy lisää Katjalta 040 772 9048 tai sähköpostilla: asiakaspalvelu@lasipaviljonki.fi. Halutessasi voit käyttää myös ohessa olevaa lomaketta. Otamme sinuun yhteyttä pikaisesti.