Huvimaja, paviljonki, lasiterassi vai jotakin hieman ylellisempää?

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
Illanistujaisia vieraiden kanssa - melkein ympärivuotinen käyttö (en)

Illanistujaisia vieraiden kanssa - melkein ympärivuotinen käyttö

Päivi Siggberg kertoo videolla, miten he ovat käyttäneet lasipaviljonkiaan ja kuinka he päätyivät valitsemaan nimenomaan kotimaisen Lucia-Lasipaviljongin® vapaa-ajan asunnolleen.

"Paras mitä löysin!" "Ollaan oltu tosi tyytyväisiä."

Päiville toimitettiin keskikokoinen harmaarunkoinen 13 m2:n Lucia-Lasipaviljonki®, jonka liukulasiseinät ovat 4 mm karkaistua savunharmaata turvalasia ja katto samansävyistä 8 mm karkaistua turvalasia. Lattian materiaaliksi valittiin ruskea kestopuu, sekä lisävarusteiksi sähköistys ja säteilylämmitin valmiiksi asennettuina.

Päivi valitsi Luciaansa vakiolukituksen, jossa on yksi ulkopuolinen Abloy Classic -lukko ja sekä sisäpuolella nuppilukot. Lucioissa on aina myös hyttysverkot lattian alla ja kattohuuvassa vakiona.


Lucia-Lasipaviljonki® on lasisten piharakennusten aatelia ja edustaa suomalaista designia sekä laatua parhaimmillaan. Se on suunniteltu tuomaan aidosti lisää tilaa arkeen ja juhlahetkiin. Lucia-Lasipaviljonki on ulkonäöltään tyylikäs ja pelkistetty, minkä ansiosta se kuuluu täydellisesti niin kaupunkikotien pihoille kuin luonnon keskellekin. Se on myös kestävä ja helppo hoitaa, sillä se ei kaipaa muuta huoltoa kuin lasien pesun tarpeen mukaan.

Lataa esite Lucia-Lasipaviljonki® »

Kyllä! Haluan tarjouksen tai lisätietoja

Varaa omasi

Tilaa omasi tai kysy lisää Katjalta 040 772 9048 tai sähköpostilla: asiakaspalvelu@lasipaviljonki.fi. Halutessasi voit käyttää myös ohessa olevaa lomaketta. Otamme sinuun yhteyttä pikaisesti.