Gazebo, pavilion or just something luxurious?

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
Munkkeja ja merimaisemia Lucia-Lasipaviljongissa Porissa (fi)

Munkkeja ja merimaisemia Lucia-Lasipaviljongissa Porissa

Merikahvila Kallon Valo sijaitsee Porin Mäntyluodon Kallossa. Kallioisella merenrannalla seisova kahvila on idyllinen vierailukohde, jota rakastavat niin paikalliset kuin paikkakunnan ulkopuolelta tulevat vierailijat. Kallon Valo on tunnettu merimaiseman lisäksi myös tuoreista munkeistaan.

Kallon karu luonto, kallioita vasten tyrskyävä meri luovat kahvilan ympäristöön ainutlaatuista saaristolaistunnelmaa. Koska merituuli vihmoo usein luihin ja ytimiin, hankittiin kahvilan terassille Lucia-Lasipaviljonki®. Yrittäjä Kari Hakala kertoo, ettei merikahvilaa olisi voinut pitää ilman lasipaviljonkia keväisin ja syksyisin. Paviljonki tarjoaa asiakkaille suojaisan istuskelutilan sekä mahdollisuuden merimaiseman katseluun.

Lasipaviljonki on saanut kahvittelijoilta lämpimän vastaanoton. “Asiakkaat ovat olleet todella tyytyväisiä, ja kiitosta tulee jokaisena päivänä”, Hakala iloitsee. “Kävijät ihastelevat, kuinka ainutkertaista on nauttia munkkikahveista ja merimaisemasta tuulelta suojassa.” Lasipaviljonki tarjoaa 360 asteen esteettömän näkymän ympäröivään maisemaan, joten se soveltuu erinomaisesti saaristolaismaiseman katseluun.

Kaiken kaikkiaan paviljongilla on ollut suotuisa vaikutus kahvilan toimintaan. “Lucia-Lasipaviljonki on pidentänyt myyntiaikaa kuukausia. Kahvila on avattu huhtikuussa, ja aukioloa on voitu jatkaa marraskuuhun – jopa itsenäisyyspäivään saakka”, yrittäjä kertoo. Lasipaviljongin infrapunalämmittimet mahdollistavat miellyttävän sisälämpötilan myös varhaiskevään ja alkutalven koleina päivinä. “Mikäli oma myyntivaunumme olisi lämmitettävä, kahvilaa voisi pitää auki ympäri vuoden”, yrittäjä jatkaa.

Vaikka meren äärellä tuuli yltyy usein arvaamattomiksi puuskiksi, Lucia-Lasipaviljonkiin eivät äärimmäisetkään sääolosuhteet vaikuta. “Kerran en meinannut itse edes pystyssä pysyä tuulen yltyessä 28 metriin sekunnissa, mutta paviljonki se vain kestää tuulet ja myrskyt”, yrittäjä kiittelee.

Lue Lucia-Lasipaviljongin ominaisuuksista täällä.

Lataa esite Lucia-Lasipaviljonki® 2019 »