Huvimaja, paviljonki, lasiterassi vai jotakin hieman ylellisempää?

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Messut

Kevätmessut 2.-5.4.2020 peruttu

Messukeskus siirtää Kevätmessut koronavirustilanteen vuoksi

Odotettu kevään kohokohta siirtyy! Tänä keväänä meidän piti olla Kevätmessuilla esillä kahdella Lucia-Lasipaviljongilla, pienellä lasipaviljongilla Terassi-median ja keskikokoisella paviljongilla Tokmannin messuosastoilla.

Valitettavan koronavirustilanteen muututtua sosiaali- ja terveysministeriö on 12.3. ohjeistanut suomalaisia tapahtumajärjestäjiä siirtämään tai peruuttamaan yli 500 henkilön tilaisuudet ja tapahtumat.  

Viranomaisohjeistusta noudattaen Messukeskus siirtää Kevätmessut ja muut samanaikaiset tapahtumat myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.

https://kevatmessut.messukeskus.com/

Kouvolan asuntomessut 12.7. - 11.8.2019

Lucia-Lasipaviljonki® messuosaston sydämenä

Tervetuloa tutustumaan Lucia-Lasipaviljonki®in ja KSOY:n osastoon Kouvolan Asuntomessuilla 12.7. – 11.8. Tänä vuonna toimitimme Kouvolan Asuntomessuille yhteistyökumppanimme Kymenlaakson Sähkön messuosaston rakenteeksi Lucia-Lasipaviljongin, jonka ympärille koko muu osasto suunniteltiin

Lucia-Lasipaviljonki® on ainutlaatuinen piharakennus, joka sopii monikäyttöisyytensä vuoksi moneen eri ympäristöön ja käyttötarkoitukseen. Se sopii erinomaisesti myös messukäyttöön ulkoilmamessuille, kun lasiseiniä voidaan tarpeen mukaan avata ja sulkea.

Messuosaston suunnitteli Mainostoimisto Selekti Oy Kouvolasta.

Kevätmessut 4.-7.4.2019, Messukeskus, Helsinki

Lucia-Lasipaviljonki® on mukana Kevätmessuilla Helsingin Messukeskuksessa entiseen tapaan osastolla 6h50 ViihtyisäPiha. Messuille valmistimme keskikokoisen Lucia-Lasipaviljongin 4,15m x 3,15m , runko harmaa, sävylasit, sähköistys ja lämmitys valmiiksi asennettuina. Tervetuloa tutustumaan osastolle 6h50! Paikalla Kari-Matti ja Reijo palveluksessasi.

Lue lisää messuosastostamme: https://kevatmessut.messukeskus.com/yritys/602600/lucia-lasipaviljonki/

Katso, nämä Lucia-Lasipaviljongit huikeilla alennuksilla!

Lucia- Lasipaviljonki® keskellä Helsinkiä Narinkkatorilla 23.5.2018 Leipää ja Sirkushuveja-tapahtumassa

Lucia- Lasipaviljonki® keskellä Helsinkiä Narinkkatorilla 23.5.2018 Leipää ja Sirkushuveja-tapahtumassa

Tervetuloa kyselemään Lucia-Lasipaviljongin suunnittelijalta, yrittäjä Kari-Matti Ruhaselta lasipaviljongin erilaisista mahdollisuuksista tai tekemään edulliset kaupat Esittely-Luciasta (3,15m x 3,15m)!

Huikea joukko yläsavolaisia toimijoita mukana Lucia-Lasipaviljonki toteuttaa yksissä tuumin markkinointitapahtuman keskellä hektistä Helsinkiä. Ponssen metsäkone, Olvin vetovoimaiset juomat ja laatupalkitun Ylä-Savon ammattiopiston rekka ohjelmalavoineen sekä yläsavolaisten kansanedustajien kyselytunti ovat esimerkkejä siitä, mitä Narinkkatorilla tullaan näkemään.

Makupaloja ja mahdollisuuksia uraan, asumiseen ja vapaa-aikaan liittyen

Narinkkatorilla kerrotaan Iisalmen seudun tarjoamista mahdollisuuksista uraan, opiskeluun ja asumiseen sekä vapaa-aikaan ja matkustamiseen liittyen. Torille pystytetään esittelypisteitä yritysten, oppilaitosten ja muiden toimijoiden väreissä: Muun muassa Savon Lasituotteen Lucia Lasipaviljonki on yksi tuotteista, joka pääsee torilla esille. Lasipaviljongin suojissa tapahtumassa mukana olevat yritykset saavat mahdollisuuden käydä jo etukäteen sovittuja asiakasneuvottelujaan – ei ihan jokapäiväinen kaupantekoympäristö, etenkin kun kaupat voi viimeistellä aidoilla yläsavolaisilla muurinpohjaletuilla ja nokipannukahveilla. Herkut tarjoaa iisalmelaisten nuorten miniyritys, Kahvila Kastehelmi. Isompaan nälkään tarjolla on Pesolan Pihvilihaa, jota runnilainen isäntä Antti Niskanen tulee tapahtumassa kauppaamaan.

Lue lisää

Kevätmessut 12. - 15.4.2018, Messukeskus, Helsinki

Lucia-Lasipaviljonki® miehistöineen on taas tänä vuonna mukana Helsingin Kevätmessuilla Kevätpuutarhassa ViihtyisäPihan yhteisosastolla 6H50.

Tervetuloa tutustumaan upeaan isoon (n. 20 m2) Lucia-Lasipaviljonkiin® , joka on nyt sisustettu kesäkeittiökksi. Vahtituvan puussepänverstas http://vahtitupa.fi. on valmistanut jykevän ja komean tammisen pöydän, jossa on terästaso huuhtelualtaineen. Jackpointtilta 5 baarijakkaraa pöydän ymärillä mahdollistaa viiden hengen ruokailun tai muuten vaan istuskelun pöydän ääressä. Genelecin kaiuttimet takaavat parhaan mahdollisen äänentoiston.http://genelec.fi Puitteet ikimuistoisiin hetkiin ja luonnosta nauttimiseen tarjoaa Lucia-Lasipaviljonki!

Ks. ViihtyisäPihan ensimmäinen verkkolehti, jossa juttua Luciasta

http://kevatmessut.messukeskus.com

Tanssia ja taidetta lasipaviljongissa Kalasatamassa

6.9.2017 12:39 | Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Tanssiryhmä Gruppen Fyra tuo Kalasatamaan suomalaista muotia, muotoilua, tanssia ja musiikkia. Kaikki tapahtuu lasipaviljongissa Kalasatamanpuistossa Helsinki Design Weekillä 7.–17. syyskuuta.

https://www.google.fi/url?sa=Ftanssia-ja-taidetta-lasipaviljongissa-kalasatamassa%3FreleaseId%3D63086945&usg=AFQjCNFcRUz3hl78Yv3kHi2tuOYcGe64dw

hqdefault.jpg?sqp=-oaymwEYCKgBEF5IVfKriqkDCwgBFQAAiEIYAXAB&rs=AOn4CLDWXYeII_cYNBgomKVVVhetzn2yaA

Kevätmessut 2017, Kevätpuutarha osasto 6H50

Tervetuloa tutustumaan Lucia-Lasipaviljonkiin Messukeskuksen Kevätmessuille osastolle 6H50 Kevätpuutarha-alueelle! Kevätmessuthan järjestetään tänä vuonna Messukeskuksessa 6.-9.4.2017.

Tervetuloa kyselemään ja käsin koskemaan, millainen on lasipaviljonkien RollsRoyceksikin kutsuttu huvimaja!

http://kevatmessut.messukeskus.com/messuilla/kevatpuutarha/

Vene 17 Båt 10.-19.2.2017

Lucia-lasipaviljongin Ruotsin valloitus on alkanut.

Torstaina 16.2.2017 Venemessujen yhteydessä kävivät Håkan Löfholm ja Savon Lasituotteen yrittäjä Kari-Matti Ruhanen tutustumassa Espoon New Port Keilalahdessa meressä kelluviin Lucia-lasipaviljonkiin (3,15m x 6,20m) ja taloon. Samassa yhteydessä solmimme Ruotsin myyntisopimukset kahden ruotsalaisen yrityksen kanssa (Packolove International AB Glaspaviljonger ja Bizznito AB Glaspaviljonger)

Jos paikka tuntuu kiehtovalta, voit myös vuokrata nämä upeat tilat juhla- tai kokouskäyttöösi: http://keilalahtievents.fi/#aboutPage http://www.marinetek.fi/newport/keilalahti/

Oletko menossa Venemessuilla käymään? Lucia-lasipaviljongin suunnittelija Kari-Matti Ruhanen on tavattavissa Marinetekin osastolla 3M11 tänään torstaina 16.2. aina sunnuntaihin 19.2.2017 asti. Tervetuloa juttusille! Kari-Matti voi käyttää Lucia-lasipaviljongissa Keilalahdessa, jossa lasipaviljonki on kelluvan talon yhteydessä. Näkemisen arvoinen kokonaisuus, suosittelen!

http://www.marinetek.fi/ http://vene.messukeskus.com/

Lucia-lasipaviljonki oli esillä useilla messuilla vuonna 2016.

  • Jyväskylän Rakennusmessut olivat 18.-20.3.2016 Jyväskylän Paviljongissa,
  • Mansen Mörinöillä 1.-2.4.2016 Lempäälässä,
  • Kevätmessuilla 7.-4.-10.4.2016 Helsingissä Messukeskuksessa OmaPiha, osasto 6c149 Lucia-lasipaviljonkimme sai osakseen runsasta kiinnostusta.
  • Tampereella suositut Puutarha-messut toteutettiin Supermessujen yhteydessä 15.–17.4.2016. Olimme näytteilleasettajana Puutarha / A-hallissa osastolla A1027. http://www.supermessut.fi/
  • Kevään messut osaltamme päättyivät 22.-24.4.2016 Pihapiiri-messuihin Lahden messukeskuksessa. Lucia Lasipaviljonki® oli osasto C15a. Lauantaina 23.4. osastollamme vieraili pihasuunnittelija Eva Tavastilta.
  • Kesällä olimme Asuntomessuilla 8.7.-7.8.2016 Seinäjoella. Osastollamme UA18 oli esittelyssä myös uudet LoimuDesignin biotakat. www.loimudesign.fi
  • Syyskuun alussa meillä oli ilo ja kunnia olla rakentamassa suomalaista kotia HABITARE - messuilla: KOTI-konsepti Habitare-messuilla 7.-11.9.2016.

Habitare

KOTI Habitaressa - Piha ja terassi -teemapäivä 11.9.

Syyskesän ilta ja juhla-asuun puettu Lucia-lasipaviljonkimme odottaa illanistujaisia. Kunhan vaan saunojat malttavat tulla Erikoispuu Parkkisen lauteilta nauttimasta VETO-kiukaan löylyistä. Mukava siellä on istua Kuovin laudetekstiileillä...

SUOMALAINENTYO.FI

Lataa esite Lucia-Lasipaviljonki® »

Kyllä! Haluan tarjouksen tai lisätietoja

Varaa omasi

Tilaa omasi tai kysy lisää Katjalta 040 772 9048 tai sähköpostilla: asiakaspalvelu@lasipaviljonki.fi. Halutessasi voit käyttää myös ohessa olevaa lomaketta. Otamme sinuun yhteyttä pikaisesti.