Rekry | www.lasipaviljonki.fi

0400 167 851 ja 040 7672 999
asiakaspalvelu@lasipaviljonki.fi

Huvimaja, paviljonki, lasiterassi vai jotakin hieman ylellisempää?

English  Finnish

 

Rekrytointi

Savon Lasituote Oy on monipuolinen täyden palvelun lasiliike Iisalmessa. Tavoitteenamme on kehittyä johtavaksi kotimaiseksi, elämyksellisten lasisten tilaratkaisujen kehittäjäksi ja valmistajaksi. Ratkaisuissa hyödynnämme viimeisintä lasiteknologiaa. 


 

Savon Lasituote  Oy:ssä on tehty seuraava nimitys:

Diplomi-insinööri Reijo Hynynen on nimitetty tuote- ja kehityspäälliköksi. Reijo siirtyy meille Iisalmen Teollisuuskylä Oy, TechnoGrowth - hankkeen projektipäällikön tehtävistä. Lämpimästi tervetuloa!.

 

 


Tuote- ja kehityspäällikkö

Savon Lasituote Oy on monipuolinen täyden palvelun lasiliike Iisalmessa. Tavoitteenamme on kehittyä johtavaksi kotimaiseksi, elämyksellisten lasisten tilaratkaisujen kehittäjäksi ja valmistajaksi. Ratkaisuissa hyödynnämme viimeisintä lasiteknologioaa.

Savon Lasituote Oy hakee Iisalmeen Tuote- ja kehityspäällikköä johtamaan uuden SmartLucia-tuoteperheen palvelumallin kehittämistä, markkinointia ja kansainvälistymistä.

Kyseessä on uusi tehtävä. Etsimme rohkeaa ja itseohjautuvaa, myyntihenkistä tuotekehityksen ammattilaista, joka haluaa ratkaista myös viennin alkuponnistelujen haasteita.

Työskentelet yrityksen johdon kanssa. Olet mukana strategiatyössä ja viet sitä käytäntöön. Olet tavoitteellinen ja kasvuhakuinen, verkostoidut sujuvasti sidosryhmien kanssa ja vaikutat tehokkaasti.

Arvostamme kokemusta asiakaspalvelun vastuutehtävissä sekä tuotekehitys -ja/tai vientiprojekteissa. Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta, läpivietyjä tuotekehitysprojekteja sekä englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Ruotsin kielen taito on eduksi.

Haku päättyy 6.4.2018.

Pyydämme lähettämään hakemukset (mukana CV) palkkatoivomuksineen sähköpostiin: karimatti.ruhanen@savonlasituote.fi
 

 


 

Tule rakentamaan yläsavolaista menestystarinaa kanssamme!

#byiisalmi #osaamisenpaikka

 

Lataa esite Lucia Lasipaviljonki®

Kyllä! Haluan tarjouksen tai lisätietoja

Varaa omasi

Tilaa omasi tai kysy lisää: 0400 167 851 tai sähköpostilla: asiakaspalvelu@lasipaviljonki.fi. Halutessasi voit käyttää myös ohessa olevaa lomaketta. Otamme sinuun yhteyttä pikaisesti.