Huvimaja, paviljonki, lasiterassi vai jotakin hieman ylellisempää?

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
Frequently Asked Questions (en)

UKK

Lucia-Lasipaviljongissa luonto tuntuu tulevan sisään – voit nauttia ympäröivästä luonnosta joka säällä.

Lucia-Lasipaviljonki soveltuu erinomaisesti niin urbaaniin kaupunkiympäristöön kerrostalon kattotasanteelle, omakotitalon tai rivitalon pihapiirin aistikkaaksi huvimajaksi tai maaseudulle antamaan huomattavaa lisäarvoa pihan yhdessäoloon ja viihtyisiin hetkiin ystävien ja perheen kesken.Moderni ja yksinkertaisen tyylikäs Lucia-Lasipaviljonki soveltuu myös perinteiseen rakennusympäristöön. Lucia-lasipaviljonki jatkaa kesää niin keväällä kuin syksylläkin. Se soveltuu myös talvikäyttöön. Vankasta teräksestä ja turvalasista valmistettu Lucia-Lasipaviljonki kestää hyvin Suomen ankarat luonnon olosuhteet ja talven lumikuormat. Hankinta on helppoa.Teet vain valinnat ja saat valmiin korkealaatuisen ja kestävän huvimajan haluamallesi paikalle.

Usein kysytyt kysymykset

Tarvitseeko Lucia-Lasipaviljonki -piharakennus rakennuslupaa?

Suomessa ei ole yhtenäistä lupakäytäntöä, joten asia kannattaa aina varmistaa paikkakunnan viranomaiselta. Käytännöt vaihtelevat eri paikkakunilla. Sinun kannattaa kysyä kunnan rakennusvalvontavirastosta. Viime kädessä rakennusvalvonta päättää tapauskohtaisesti, tarvitaanko ja millainen lupa. Vaihtoehdot ovat rakennuslupa, toimenpidelupa tai ilmoitusmenettely. Esim. Vantaalla ei tarvittane alle 20m2 huvimajalle mitään lupaa.

Minkälaiset perustukset Lucia-Lasipaviljongille?

Maaperän mukaan tehdyt, hyvät liikkumattomat perustukset. Perustustapoja ovat mm. pilari, laatta ja ruuvi.

Miten toimitus tapahtuu?

Lucia-Lasipaviljonki tuodaan kuorma-autolla käyttövalmiina ja kokonaisena paikalle, se nostetaan kuorma-auton nosturilla valmiin perustuksen päälle. Toimitus edellyttää kuorma-autolla pääsyn perustuksen lähelle.

Mitä sisältyy Lucia- Lasipaviljongin hintaan?

Lucia-Lasipaviljonki toimitetaan asiakkaalle käyttövalmiina. Myös kuljetus ja asennus ( n 1500 euroa) sisältyvät hintaan Suomessa, jos kuorma-autolla päästään perille nostoetäisyydelle. Lasipaviljongin runko ja kattorakenteet ovat lujaa terästä, karkaistua lasia oleva liukulasitus alumiinirungolla joka puolella, valinnan mukainen lattiapäällyste (kestopuu vakiona), lasiovien lukitus valmiina. Samoin hyttyssuojat ovat kattohuuvassa ja lattian alla vakiovarusteena. Asiakkaan halutessa asennamme sähköistyksen ja lämpösäteilijät valmiiksi.

Useimmiten huvimajan hinnan lisäksi on maksettava erikseen perustustöistä ja kivijalasta, rahdista ja pystytyksestä. Lisäksi pitää tehdä pintakäsittely ja vesikate, jotka myös maksavat. Kun hankit Lucia-Lasipaviljongin, pääset helpolla ja nämä kaikki sisältyvät jo hintaan.

Halutessasi voit maksaa sopivissa erissä Op-rahoituksella, rahoitus haetaan tätä kautta https://eficode.pohjola-finance.fi/kertaluotto/savonlasituoteoy

Miten nopeasti pääsen käyttämään Lucia-Lasipaviljonkia?

Toimitusajat riippuvat sesongista. Pääsääntöisesti toimitusaika tilauksesta on viidestä kahdeksaan viikkoa. Seuraavan kesän parhaat tilausajat varataan jo talvella.

Voiko lasipaviljonkiin sijoittaa tulisijan?

Perusmalleihin suosittelemme kaasu- tai sähkögrilliä tai bioetanoolitakkaa. Muutoin teemme erilliset läpiviennit. Painavampia tulisijoja käytettäessä perustukset tehdään tulisijan painon mukaan.

Voiko muokata itselle sopivaksi?

Kyllä voi. Otamme huomioon kaikki asiakkaan toiveet, Jokainen Lucia-lasipaviljonki on tarvittaessa räätälöitävissä asiakkaan yksilöllisten toiveiden mukaiseksi.

Lucia-Lasipaviljonkimme poikkeaa edukseen kaikista muista huvimajoista

  1. Sen kaikki seinät aukeavat – lisää käyttömahdollisuuksia. Saat lisätilaa siltä puolelta miltä haluat. Voit astua sisään ja poistua miltä puolelta vain haluat. Voit lukituksella säädellä kulkureitit haluamiksesi.
  2. Lucia on puurakennuksiin verrattuna huoltovapaa, et tarvitse muutaman vuoden päästä maalata auringon polttamaa seinää.
  3. Lucia- Lasipaviljonki on helppo hankinta. Toiveittesi mukainen Lucia-Lasipaviljonki tuodaan valmiina, nostetaan ja asennetaan paikoilleen.
  4. Se on heti valmis otettavaksi käyttöön.
  5. Lucia-Lasipaviljongin ajaton tyylikkyys ja design parantavat pihasi ulkonäköä ja nostaa kiinteistösi arvoa.
  6. Jos joskus haluat, voit siirtää lasipaviljongin toiseen paikkaan. Se kestää hyvin nostamisen ja siirtämisen kokonaisena toiseen paikkaan.

Miksi kannattaa valita Lucia-Lasipaviljonki® piharakennus?

Kotimainen. Lucia-Lasipaviljongit valmistetaan Suomessa, suomalaisista materiaaleista.

Moderni ja tyylikäs design tuote.

Monikäyttöinen. Lucia-Lasipaviljonkia voi käyttää viihtyisänä toisena olohuoneena, yhteisenä ruokailupaikkana, kesäisenä makuuhuoneena ja vieraiden ylistämänä yöpymispaikkana, pihakeittiönä, grillikatoksena, työhuoneena tai miten haluat.

Suomen sääolosuhteet ja talven lumikuormat kestävä.

Laadun taustalla vankka lasi- ja metallialan asiantuntemus ja kokemus.

Räätälöintimahdollisuus asiakkaan toiveiden mukaan.

Esteettömyys, liukuseinät avautuvat kaikkiin neljään suuntaan.

Asiakkaan näkökulmasta nopea ja helppo hankinta, koska rakennus toimitetaan valmiina paikalleen. Mikäli kuorma-autolla ei päästä 20 m päähän, vaihtoehtona on isompi nosturi nostoon aina 35m saakka tai kokoamme paikan päällä valmiiksi. Perustukseksi riittävät routivalla alustalla esim, ruuvipaalut, jotka voidaan asentaa asennuksen yhteydessä.

Heti käyttöön. Lucia- Lasipaviljongin asennus kestää yleensä noin tunnin.

Hinnassa huomioitava: RAHTIVAPAA toimitus ja asennus paikalleen Suomessa, jos kuorma-autolla päästään perille. Säästöä syntyy myös perustamiskustannuksissa.

Huoltovapaa, tarvitsee vain ikkunanpesua joskus.

Lataa esite Lucia-Lasipaviljonki® »

Kyllä! Haluan tarjouksen tai lisätietoja

Varaa omasi

Tilaa omasi tai kysy lisää: 0400 167 851 tai sähköpostilla: asiakaspalvelu@lasipaviljonki.fi. Halutessasi voit käyttää myös ohessa olevaa lomaketta. Otamme sinuun yhteyttä pikaisesti.